https://www.drentsheerlijk.nl/wp-content/uploads/stempel-algemeen-gold-.pngcamping Drentsheerlijk ontvangt Zoover Award Gold 2015

Behoort nu tot de beste 10 campings van Nederland!
.
Na eerder in 2012 en 2014 de Zoover Highly Recommended status te hebben gekregen, hebben wij op 22 april 2015 de enige, echte, officiële Zoover Award Gold 2015 in ontvangst mogen nemen. Sterker nog: met deze benoeming behoren wij nu volgens Zoover tot de beste 10 campings van Nederland! In navolging van andere, grotere toeristische organisaties zoals Corendon, NH Hotels en Landal Greenparks zijn wij natuurlijk heel trots om als kleine camping in dit rijtje te mogen aansluiten.
Zoover Award Gold 2015 250px
Zoals altijd vormen de recensies van onze kampeergasten de basis voor deze beoordeling door Zoover. Wij zijn dan ook bijzonder blij en trots dat onze inspanningen om het iedereen op de camping naar de zin te maken blijkbaar op prijs worden gesteld. Wij doen ons best om iedereen een daadwerkelijk Drentsheerlijk verblijf te bieden en vinden het heel bijzonder dat men dit graag aan iedereen wil vertellen.

zoover highly recommended award 2012 voor mini camping drentsheerlijk
Zoover.nl is een zeer populaire website waar vakantiegangers hun ervaringen kunnen delen met andere vakantiegangers door het invullen van een beoordelingsformulier. Zoover geeft dus een reële weergave van hoe een hotel, appartementencomplex, camping, vakantiepark in werkelijk is en gaat hiermee dus veel verder dan een leuke eigen brochure of website.Wij zijn er daarom weer bijzonder trots op dat onze gasten onze mooie camping zo waarderen en dit graag aan anderen vertellen! Wij bedanken iedereen van harte die deze prijs mede heeft mogelijk gemaakt.Bedankt en tot ziens in Drenthe!

Winnifred & Martin

<< Bekijk hier onze beoordelingen op Zoover en voeg eventueel uw eigen oordeel toe.

Dit bericht verscheen onder meer ook in
Coevorden huis-aan-huis
Hoogeveensche Courant