Bekijk de reacties van onze gasten op Zoover
Lees hieronder slechts enkele van de vele leuke en lieve reacties van onze gasten, maar lees gerust ook verder op de website van Zoover en ontdek wat onze gasten vonden van hun Drentsheerlijke verblijf.

We waren hier twee weken voor de 1e keer. Wat hebben we het fijn gehad! Grote ruime plaats, prachtig uitzicht, fijne douches. Bedankt voor alle goede zorgen.

Rustige camping, heel gastvrij. Fijne ruime plaatsen. Bedankt voor de lekkere jam!

We hebben hier maar één woord voor: FANTASTISCH

Ruim 2 1/2 week hebben we mogen genieten van de rust en de ruimte … en ook een bedankje aan de kippen die ons elke dag van een heerlijk vers eitje voorzagen.

Bedankt voor alles: het mooie groen, de ontelbare vogels, de bloesems en de bijen en hommels. En als toetje nog het mooie weer :-)

Alles uitgezocht voor zo’n 3 weken Duitsland, maar eerst een nachtje op een ‘overnachtingscamping’. Nu zijn we 2,5 week verder en staan we er nog steeds. We hebben er iets aan toe te voegen.

Alweer het einde van onze “buitenplaats”. Weer fijne weekenden gehad, mooie , schone en rustige plek en omgeving. Wij zijn elke keer weer helemaal op vakantie.

Fantastische week gehad en wat hebben jullie een prachtige camping!! We komen hier zeker nog een keertje terug. Dank voor voor alles en tot de volgende keer!

Het was een heerlijke tijd in ‘t Hoenderhok. Dank jullie wel!

Wat een plaatje van een camping, het lijkt wel kamperen in een park. Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke jammetje.

In 1 woord fantastisch!!! Prachtige camping, heerlijk rustig en alle ruimte. Schitterend aangelegd. En jullie leiden de camping op een prettige manier. Hartelijk dank.

Wat een prachtige, rustige camping! We hebben al heel wat kleine boerencampings gezien, maar nog nooit zo mooi als deze. Onze hartelijke complimenten.

It has us tige foldien in prachtige camping. We komme es werom!

We hebben ons prima vermaakt in het heerlijke Hoenderhok!! Dank aan de lieve gastheer en vrouw.