Bekijk de reacties van onze gasten op Zoover
Lees hieronder slechts enkele van de vele leuke en lieve reacties van onze gasten, maar lees gerust ook verder op de website van Zoover en ontdek wat onze gasten vonden van hun Drentsheerlijke verblijf.

We waren hier twee weken voor de 1e keer. Wat hebben we het fijn gehad! Grote ruime plaats, prachtig uitzicht, fijne douches. Bedankt voor alle goede zorgen.

We hebben met heel veel plezier op deze camping gestaan. Het is een keurige, nette en schone camping. Complimenten!

We hebben hier maar één woord voor: FANTASTISCH

Zes heerlijke weekenden op jullie prachtige camping gehad. Het weekend met de kinderen in het Hoenderhok was ook fantastisch.

Heerlijke vakantie op jullie camping doorgebracht. Een hele dikke pluim.

We hebben genoten van de rust, ruimte en mooie camping. Het was piekfijn in orde, alles goed schoon en dank je wel voor het paardenritje.

Alweer het einde van onze “buitenplaats”. Weer fijne weekenden gehad, mooie , schone en rustige plek en omgeving. Wij zijn elke keer weer helemaal op vakantie.

Fantastische week gehad en wat hebben jullie een prachtige camping!! We komen hier zeker nog een keertje terug. Dank voor voor alles en tot de volgende keer!

Het was een heerlijke tijd in ‘t Hoenderhok. Dank jullie wel!

Wat een plaatje van een camping, het lijkt wel kamperen in een park. Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke jammetje.

In 1 woord fantastisch!!! Prachtige camping, heerlijk rustig en alle ruimte. Schitterend aangelegd. En jullie leiden de camping op een prettige manier. Hartelijk dank.

Wat een prachtige, rustige camping! We hebben al heel wat kleine boerencampings gezien, maar nog nooit zo mooi als deze. Onze hartelijke complimenten.

It has us tige foldien in prachtige camping. We komme es werom!

We hebben ons prima vermaakt in het heerlijke Hoenderhok!! Dank aan de lieve gastheer en vrouw.