Visvakantie op rustige kleine camping in Drenthe


Visvakantie

Wanneer u graag op visvakantie gaat, bent u bij camping Drentsheerlijk op de juiste plek. De camping grenst aan de Verlengde Hoogeveense vaart. Een rustig viswater waar je prima kunt vissen. Vanaf de camping loopt u er zo naar toe. U dient wel over de Vispas te beschikken.

Als u meer wilt weten over de (Verlengde) Hoogeveense vaart klik hier

Visbestand

U vindt in de Verlengde Hoogeveense vaart alle bekende soorten vissen. Karpers, brasem, snoek en snoekbaars. Maar ook voorn, bliek. Zelfs een zeelt wil wel eens bijten.

Vermaak voor het hele gezin

Ideaal is dat de camping niet alleen op vissers is gericht. Het hele gezin zal zich vermaken. De rustzoekers zullen zich zeer thuis voelen op hun mooie en ruime plek in het groen dat de parkachtige camping biedt.

De sanitaire voorzieningen op de camping zijn uitstekend. In het gezellige koffiehuis kunt u terecht voor verse broodjes en een heerlijke kop koffie met zelf gebakken taart.

Op onze camping vindt u volop speelgelegenheden voor uw (klein)kinderen en kunnen ze spelen met de skelters of genieten van de dieren op de camping.

Vissen in een prachtige omgeving

Er is veel te doen in de omgeving van de camping. U kunt fietsen en wandelen, waarbij u gebruik kunt maken van de fietsknooppunten en wandel knooppunten die direct langs de camping lopen.

De gezellige dorpjes en het mooie Coevorden moet u zeker bezoeken. Voor een dagje pretpark is de camping een prima uitvalbasis: Slagharen, Wildlands Emmen en Plosaland liggen in de directe omgeving.

Dicht bij de camping vindt u een buiten en binnen zwembad en een prachtige recreatieplas. Klik hier als u meer wilt weten over de omgeving.

Verhuuraccommodaties

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Reserveer dan ons chalet.

Denkt u dat u het bij ons naar uw zin kunt hebben? U bent van harte welkom. Reserveer snel uw plek voor 2023.