camping van het jaar 2014 drentsheerlijk

camping Drentsheerlijk verkozen tot VEKABO Camping van het Jaar 2013 in Drenthe

 

Wij zijn nog steeds trots om te mogen melden dat wij in 2013 wederom door de VEKABO zijn benoemd tot Camping van het Jaar in Drenthe en samen met vertegenwoordigers uit zes andere regio’s hebben mogen meedingen naar de landelijke titel “VEKABO Camping van het Jaar 2014”. Dat deze nominatie samenviel met het 5-jarig bestaan van camping Drentsheerlijk maakte het extra bijzonder!
vekabo2014-100
De onafhankelijke jury heeft uit de bijdragen van de gasten per regio een genomineerde gekozen. Deze regionale winnaars streden voor de landelijke titel VEKABO Camping van het Jaar. De jury lette behalve op stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping. Camping Drentsheerlijk was één van de zeven genomineerde campings die meedeed aan de landelijke verkiezing VEKABO Camping van het jaar 2014. Tijdens de Caravana in Leeuwarden op 23 januari j.l. heeft de ‘mystery guest’ van de  VEKABO de prijs toegekend aan minicamping De Boshoek in Serooskerke.

VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze spannende verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel. De gasten van de camping spelen daarbij een belangrijke rol: zij dragen campings aan die zij hebben bezocht en die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Dit geven de kampeerders door via de site of het evaluatieformulier in de VEKABO-gids ‘Charmante plattelandsaccommodaties’.

Wij bedanken graag iedereen die deze nominatie mede heeft mogelijk gemaakt!

camping Drentsheerlijk

VEKABO staat voor ruim 1.600 charmante plattelandsaccommodaties verspreid door heel Nederland. Het aanbod is gevarieerd: van boerderijbedrijven met vee- akker- of tuinbouw, tot fruittelers en particulieren die het leuk vinden om kampeerders op hun camping te ontvangen. Rustige minicampings, omgetoverde hooibergen, pipo-wagens of compleet ingerichte safaritenten… Wat je ook zoekt, je vindt het bij een van de aangesloten VEKABO plattelandsaccommodaties. Allemaal landelijk, karakteristiek en charmant.

In de pers

Ook de pers besteedde ruime aandacht aan onze nominatie. Lees hieronder over de berichtgeving in ondermeer