Onze kampeertarieven zijn al jaren onveranderd en heel eenvoudig gebaseerd op een all-in basis arrangement voor twee personen. Wanneer u met meer dan twee personen komt (volwassenen of kinderen) dan telt u die als “Extra” vermelde bedragen er gewoon bij op. Om een idee te krijgen van uw totale verblijfskosten kunt u heel eenvoudig en geheel vrijblijvend een online reserveringsaanvraag invullen en deze voor de laatste stap beëindigen. In de periodes buiten de feestdagen en vakanties ontvangt u zelfs 15% korting op het standaard kampeerarrangement of verblijf in ‘t Hoenderhok. En u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

2

Kampeertarieven

€ 18,00* All-in basis arrangement
(incl. twee personen, één auto, één tent, caravan, vouwwagen of camper, één klein kinder- of bijzettentje, elektriciteit, milieu-heffing, warm water, WiFi/internet, etc., excl. toeristenbelasting)
€   4,50 Per extra volwassene
€   2,50 Per extra kind tussen 1 en 10 jaar
gratis Per extra kind jonger dan 1 jaar
€   2,50 2e opslag- of kindertentje
€   1,25 Toeristenbelasting (p.p.p.n.)
€   1,50 Bezoek/gast (p.p.p.d.)
€   1,00 Hond (aangelijnd)
€ 10,00 Leegstandsvergoeding*
€ 10,00 Aankomst vóór 13:00u of vertrek na 11:00u (in vooraf overleg en wanneer mogelijk)

BOEK ONLINE
4

Tarieven 't Hoenderhok

Ruim kampeerchalet met privétuin, keuken, zithoek, tv en eigen toilet, volledig ingericht voor 4 personen incl. kussens en dekbedden, incl. elektra en milieuheffing, excl. schoonmaakkosten, toeristenbelasting, geen huisdieren
 .
€ 170,00* Weekendhuur (vrijdag-maandag)
€ 190,00* Midweekhuur (maandag-vrijdag)
€ 345,00* Weekhuur (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag)
€   25,00 Schoonmaakkosten
€     7,50 Lakenpakket (p.p.) (optioneel)
€     1,25 Toeristenbelasting (p.p.p.n.)

6

Extra service

Gratis WiFi internet op alle kampeerplaatsenDraadloos internet en het gebruik van de internet-pc in de receptieruimte zijn gratis. Er zijn enkele simpele, logische regels voor het gebruik van onze internetfaciliteiten.

Een wasmachine (inclusief wasmiddel) en wasdroger zijn tegen een vergoeding aanwezig voor uw gebruik. Een koelkast en magnetron zijn gratis beschikbaar.

7

Fietsverhuur - makkelijk en zonder zorgen

Wij verzorgen voor u ook het huren van een of fietsen hurenmeer fietsen voor tijdens uw verblijf. Dames-, heren-, kinder- en elektrische fietsen, inclusief kinderzitjes zijn beschikbaar voor hele interessante tarieven. Huurfietsen worden tot op uw plaats geleverd en weer opgehaald.

8

Lang verblijf kamperen

Wij hebben een aantal kampeerplaatsen beschikbaar voor een langere verblijfsperiode:

termijn   korting op verblijfskosten
2 maanden 25%
3 maanden 30%

Deze korting is onafhankelijk van de aankomstdatum en wordt automatisch berekend bij uw reservering. Neemt u gerust contact met ons op voor langere of afwijkende verblijven.

3

* Onze tarieven

U ontvangt 15% korting (10% Hoenderhok) buiten de feestdagen en vakanties op de basisplaats. Vertrek op Hemelvaartdag en 1e Pinksterdag zijn niet mogelijk, aankomst wel. Tijdens de feestdagen en vakanties wordt leegstand niet verrekend. Wanneer u met uw familie of vrienden als groep wilt komen kamperen, neemt u dan eerst contact met ons op. Jongeren kunnen niet in groepen reserveren. 

Kampeerreglement

Wij doen er alles aan om te zorgen dat iedereen het bij ons naar de zin heeft en wij verwachten van onze gasten dat iedereen zich daarbij aansluit. Niets bijzonders en eigenlijk heel logisch. Wij hebben hiervoor een kampeerreglement samengesteld (grotendeels op basis van de praktijk) met een een aantal kleine regeltjes, zie het als de kleine lettertjes voor een Drentsheerlijk verblijf op onze camping.

Kampeerreglement
* Het gebruik van plastic bouw-/grond-/onderzeil onder de (voor)tent is niet toegestaan. Gebruikt u hiervoor desgewenst speciale kampeermatten die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld. Er zijn houten vlonders gratis beschikbaar (zolang de voorraad strekt).
* Uw reservering is slechts definitief wanneer wij binnen vier weken na uw reserveringsaanvraag de vooruitbetaling van 50% van het aan u bevestigde totaalbedrag hebben ontvangen. Wanneer u deze betaling vergeet, dan herinneren wij u daar voortijdig nogmaals aan. Als u in gebreke blijft met de tijdige betaling, dan vervalt uw reservering en de hier bijkomende zaken (zoals een voorkeursplaats) en dient u een nieuwe reserveringsaanvraag in te dienen. Wanneer uw aankomstdatum binnen vier weken na uw reserveringsaanvraag is, dan is uw reservering na onze bevestiging direct definitief. De tweede 50% betaling dient ofwel voorafgaand aan uw aankomst via uw bank te zijn voldaan of kan bij aankomst ter plekke contant of online worden voldaan. (geen PIN aanwezig)
* Wij raden u te allen tijde aan om zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval dat u door persoonlijke of andere omstandigheden ofwel uw reservering moet annuleren of uw eerder gereserveerde en bevestigde verblijf voortijdig moet beëindigen. Weersomstandigheden zijn nooit een geldige reden tot annulering of voortijdig vertrek. U ontvangt van ons desgevraagd een factuur t.b.v. van uw verzekeringsmelding.
* U kunt bij uw reserveringsaanvraag een voorkeurslocatie aangeven. Wij doen ons best om uw aanvraag te honoreren, echter het staat ons vrij om u een andere locatie toe te wijzen omwille van bepaalde redenen (huisdieren, kinderen, grootte kampeermiddel, etc.).
* Wanneer u uw reservering wilt annuleren, meldt u ons dit dan tijdig en uitsluitend via e-mail of schriftelijk (niet telefonisch). Onze regeling voor annuleren is gebaseerd op de landelijke aanbeveling voor minicampings en is als volgt (betaling percentage o.b.v. de annuleringsdatum en het aan u bevestigde totaalbedrag, exclusief de toeristenbelasting):
• tot drie maanden voor de ingangsdatum: 15%
• tot twee maanden voor de ingangsdatum: 50%
• tot één maand voor de ingangsdatum: 75%
• binnen één maand voor de ingangsdatum: 90%
• op de dag van de ingangsdatum: 100%
* Bij aankomst ontvangt u van ons een zak voor plastic afval. Afval graag gescheiden (papier – glaswerk – plastic – klein chemisch afval – overig) en in afgesloten zakken inleveren. GFT-afval kan gewoon in de grote container. Grof huisvuil (zoals defecte stoelen, jerrycans, grote verpakkingsmaterialen, brandbare stoffen /resten, lege gasflessen) dient u zelf af te voeren en kunnen wij niet accepteren.
* Het is niet toegestaan om afvalwater (toilet, douche, afwaswater, afvoerslang van caravan, etc.) te lozen in de struiken of achterliggende greppels.
* Chemisch toilet en vuilwatertank uitsluitend in het chemisch toiletstort (bij het containers) legen en spoelen.
* Na 22:30u hebben de meeste mensen graag rust op de camping.
* Gebruik van gasbarbecue is toegestaan, ’s zomers geen houtskool barbecue i.v.m. brandgevaar of alleen in overleg. Geen open vuur.
* Honden en andere huisdieren zijn welkom op de camping, maar dienen te allen tijde te zijn aangelijnd en op het hondentoilet of de openbare weg buiten het campingterrein te worden uitgelaten (ook niet op de oprit). Houdt u hierbij s.v.p. rekening met eventuele “ongelukjes” op en direct rondom het terrein. Voorkom onnodig blaffen van de hond en laat uw hond nooit alleen achter in tent/caravan.
* Op het terrein staat een aantal picknicktafels voor algemeen gebruik door onze gasten. U mag ze altijd  even lenen als u bijvoorbeeld bezoek heeft, maar zet u ze s.v.p. na gebruik terug op hun plaatsen zodat iedereen er plezier van heeft?
* De plaatsen 1 t/m 17 hebben een 6A stroomaansluiting en 18 t/m 25 10A. Meldt u het ons direct wanneer de zekering uitgaat (zonder strikte of medische noodzaak niet tussen 22:00u en 7:30u). Het is nooit toegestaan om zelfstandig de zekering weer aan (proberen) te zetten.
* Gebruik van elektrische (voor)tent/caravanverwarming met groot vermogen is niet toegestaan. Gebruikt u bij voorkeur een gas- of oliekachel.
* Bomen, gras, struiken en planten mogen niet op eigen initiatief worden gesnoeid of gemaaid. Meldt u het ons wanneer u hinder o.i.d. ondervindt en wij helpen u.
* Foto’s of video’s die door ons of andere door ons hiertoe aangewezen personen of bedrijven zijn gemaakt tijdens uw verblijf, tijdens excursies of andere activiteiten kunnen door ons worden gebruikt voor promotionele doeleinden van onze minicamping. U kunt het ons vooraf en achteraf kenbaar maken wanneer u hierbij niet herkenbaar zichtbaar wilt zijn.
* Uw verblijf op ons terrein en het gebruik van de verschillende faciliteiten en activiteiten geschiedt geheel op uw eigen risico en wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade en dergelijke die u (en uw gasten) onverhoopt tijdens het verblijf ondervindt. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor:
• schade aan uw kampeermiddel als gevolg van storm, brand, diefstal of vernieling door derden
• beschadiging of vermissing van goederen
• ongevallen van mens en/of dier
* Het niet al dan niet bewust niet nakomen van ons kampeerreglement of anderszins ongepast gedrag of contact met de politie of gelijke instanties ten gevolge van overtreding van regels of anderszins, op of buiten het kampeerterrein, kan reden zijn voor vertrek van het terrein. In deze en andere gevallen kunnen de eigenaren van de camping zonder opgaaf van reden verzoeken tot vertrek van het terrein of toegang of verblijfsaanvragen weigeren.
* Vrijwaring: Eventuele onjuistheden en/of niet complete informatie in onze gids, op onze website, in onze nieuwsbrieven, in al onze mondelinge en/of schriftelijke communicatie of op websites van derden zijn voorbehouden en hier kan geen aanspraak op worden gemaakt.