seniorencamping in Drenthe minicamping


Rustige minicamping voor senioren in Drenthe


Minicamping Drentsheerlijk is een gastvrije en rustige kleine camping met uitstekende faciliteiten, waaronder een keurig sanitairgebouw. Kortom een heerlijke minicamping voor senioren in Drenthe om te kamperen en tot rust te komen.

Het oppervlakte van de camping is met 3,5 hectare groot voor een minicamping. We hebben echter slechts 25 plekken. Hierdoor zijn de plekken erg groot. Daarbij zijn deze ruime plekken omgeven door groenstroken. Op de plattegrond kunt u zien hoe de camping is opgezet.

Parkachtig terrein op seniorencamping in Drenthe

Volop natuur op de camping

De auto- en hondenvrije camping ademt de natuur in al haar facetten. Het is prachtig groen door tientallen soorten bomen en planten. U ziet en proeft wat de grond aan eten voortbrengt in de moestuin. De vele fruitbomen- en struiken geven prachtige bloesem en vruchten.

 

Prachtige omgeving

In de bossen en weilanden dicht bij de camping kunt u volop wandelen en fietsen. Op deze manier geniet u van de prachtige natuur afgewisseld met de gezellige Drentse dorpen. U kunt hiervoor gebruik maken van de fiets- en wandelknooppunten routes die direct langs de camping lopen.

Minicamping voor senioren

Op onze rustige kleine camping in Drenthe zien we buiten de schoolvakanties en feestdagen doorgaans vooral senioren. Op die momenten zijn we dus nagenoeg een adults only camping. Hierdoor heeft u net dat beetje extra rust en ontspanning waar u wellicht naar op zoek bent.

Adults only camping gedeelte

Ook tijdens de schoolvakanties en feestdagen kunt u in alle rust bij ons verblijven. Onze camping is erg rustig en daarbij is er ook een deel van de plekken op de camping alleen beschikbaar voor senioren. De camping is ook zo opgezet dat kinderen daar doorgaans niet spelen. Dus op deze plekken vindt u extra rust.

seniorencamping in Drenthe met ruime kampeerplaatsen

Enthousiast geworden?

Bent u op zoek naar een minicamping voor senioren in Drenthe maar wilt u niet naar een adults only camping in Drenthe waar kinderen absoluut niet toegestaan zijn? Dan kunnen wij u een mooie en rustige plek aanbieden. U kunt direct reserveren. U bent van harte welkom bij ons!