Haal- en brengservice voor wandelaars op minicamping Drentsheerlijk in Drenthe


Haal- en brengservice voor wandelaars


Wandelen in Drenthe

Drenthe is de wandelprovincie van Nederland met prachtige paden door de natuur, langs prachtige dorpen en bezienswaardigheden. Met de voordelige haal- en brengservice voor wandelaars die wij op camping Drentsheerlijk bieden, kunt u vanaf de camping een nog groter deel van de prachtige omgeving verkennen.

Haal- en brengservice wandelaars

Wilt u al wandelend meer van Drenthe ontdekken? Loopt u liever van A naar B, in plaats van een rondje (bv het Pieterpad)? Dan moet u veel moeite doen om terug te komen bij uw verblijfplaats of auto. Onze wandeltaxi is de uitkomst!
Vanaf de rustige camping Drentsheerlijk kunt u door een groot deel van Drenthe wandelen. Wij brengen u naar het startpunt van uw route en halen u bij het eindpunt weer op. Lekker makkelijk.

Hoe werkt de haal- en brengservice voor wandelaars?

Allereerst reserveert u een van de ruime en rustige plaatsen op de camping of huurt u ons chalet. We laten u graag genieten van onze gastvrijheid. U heeft vervolgens vanaf de camping vele wandelmogelijkheden.
Wanneer u een route wilt wandelen die verder van de camping ligt heeft u een aantal mogelijkheden:

1. U wandelt vanaf de camping naar de route toe en weer terug en maakt geen gebruik van de haal- en brengservice
2. Wij brengen u naar het startpunt. U wandelt de route en komt op eigen gelegenheid terug naar de camping
3. U gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt en wij halen u op bij het eindpunt
4. Wij brengen u naar het startpunt en halen u op bij het eindpunt

De keuze is aan u!

Wanneer u gebruik wilt maken van de service geeft u dat een dag van te voren aan. In overleg wordt de vertrektijd afgesproken. Middels een telefoontje kunt u laten weten wanneer u op het eindpunt opgehaald wilt worden.

Wat kost de haal- en brengservice voor wandelaars?Voordelige wandeltaxi op minicamping Drentsheerlijk in Drenthe

Het halen en brengen zien we als service van de camping. Daarom bieden wij deze service aan tegen voordelige tarieven.

Een rit kost € 5,- + € 0,38 per kilometer.

Een rit is het vervoer naar een startpunt of het vervoer vanaf een eindpunt. Dus wilt u gebracht en gehaald worden, dan zijn dat 2 ritten.
In 1 rit kunnen maximaal 6 personen worden vervoerd. De prijs is per rit. Dus of er nu 1 of 6 personen mee gaan, de totaalprijs is hetzelfde. Dus extra aantrekkelijk als u met meerdere personen op vakantie bent of afspreekt met andere gasten op de camping. Dan daalt de prijs per persoon.

Rekenvoorbeeld 1: u wilt met 2 personen gebracht worden naar een route die 20 kilometer van de camping ligt. U betaalt dan € 6,30 per persoon: € 5,- + 20km x € 0,38 gedeeld door 2 personen.
Rekenvoorbeeld 2: u wilt met 4 personen gehaald en gebracht worden naar een route die 15 kilometer van de camping ligt. U betaalt dan € 5,35 per persoon: 2 x € 5,- + 30km x € 0,38 gedeeld door 4 personen.