haal- en brengservice voor fietsers op minicamping Drentsheerlijk in Drenthe


Haal- en brengservice voor fietsers


Fietsen in Drenthe

Met onze haal- en brengservice voor fietsers kunt u nog meer genieten van de prachtige fietsprovincie Drenthe. De fietspaden zijn goed onderhouden en leiden door de mooie natuur, langs prachtige dorpen en bezienswaardigheden. Daarbij worden er regelmatig leuke fietsevenementen georganiseerd zoals de Drentse fiets4daagse en Fietsen ohne grenzen.

Bekijkt u ook zeker eens ons fiets4daagse arrangement.

Met de voordelige haal- en brengservice voor fietsers die wij op camping Drentsheerlijk bieden, kunt u vanaf de camping een nog groter deel van de prachtige omgeving verkennen.

Haal- en brengservice voor fietsers

Wilt u meer van Drenthe ontdekken met de fiets of e-bike? Maar wilt u niet steeds hetzelfde stuk van en naar de camping fietsen? Onze fietstaxi is de uitkomst!

Vanaf de rustige camping Drentsheerlijk kunt u door een groot deel van Drenthe fietsen. Wij brengen u en uw fiets of e-bike naar het startpunt van uw route en halen u bij het eindpunt weer op. Zo heeft u meer tijd voor het ontdekken van een nieuw stukje natuur en cultuur in Drenthe.

Na afloop kunt u op de camping uw fiets plaatsen in de overdekte stalling met oplaadpunt voor e-bikes.

Hoe werkt de haal- en brengservice voor fietsers?

Allereerst reserveert u een van de ruime en rustige plaatsen op de camping of huurt u ons chalet. We laten u graag genieten van onze gastvrijheid. U heeft vervolgens vanaf de camping vele fietsmogelijkheden. De knooppuntenroutes lopen langs de camping.

Wanneer u een route wilt fietsen die verder van de camping ligt heeft u een aantal mogelijkheden:

1. U fietst vanaf de camping naar de route toe en weer terug. U maakt geen gebruik van de haal- en brengservice;
2. Wij brengen u en uw fiets naar het startpunt. U fietst de route en aansluitend fietst u terug naar de camping;
3. U fietst zelf naar het startpunt en wij halen u en uw fiets op bij het eindpunt;
4. Wij brengen u naar het startpunt en halen u op bij het eindpunt.

De keuze is aan u!

Wanneer u gebruik wilt maken van de service geeft u dat een dag van te voren aan. In overleg wordt de vertrektijd afgesproken. Middels een telefoontje kunt u laten weten wanneer u op het eindpunt opgehaald wilt worden.

Wat kost de haal- en brengservice voor fietsers?Voordelige fietstaxi bij minicamping Drentsheerlijk in Drenthe

Het halen en brengen zien we als service van de camping. Daarom bieden wij deze service aan tegen voordelige tarieven.

Een rit kost € 5,- + € 0,38 per kilometer.

Een rit is het vervoer vanaf de camping naar een startpunt of het vervoer vanaf een eindpunt naar de camping. Dus wilt u gebracht en gehaald worden, dan zijn dat 2 ritten.

In 1 rit kunnen maximaal 4 fietsen worden vervoerd. De prijs is per rit. Dus of er nu 1 of 4 fietsen mee gaan, de totaalprijs is hetzelfde. Dus extra aantrekkelijk als u met meerdere personen op vakantie bent. Of spreek af met andere gasten op de camping. Dan daalt de prijs per persoon.

Rekenvoorbeeld 1: u wilt met 2 personen gebracht worden naar een route die 20 kilometer van de camping ligt. U fietst zelf terug naar de camping. U betaalt dan € 6,30 per persoon: € 5,- + 20km x € 0,38 gedeeld door 2 personen.

Rekenvoorbeeld 2: u wilt met 4 personen gehaald en gebracht worden naar een route die 15 kilometer van de camping ligt. U betaalt dan € 5,35 per persoon: 2 x € 5,- + 30km x € 0,38 gedeeld door 4 personen.

Kortom: een voordelige manier om een heerlijk verblijf bij ons op de camping te combineren met het verkennen van een groter deel van Drenthe op de fiets!

Reserveer hier snel een plekje of neem bij vragen over deze service contact met ons op. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij ons op de camping.