Fietsarrangement – Fietserpad: Fietsen langs het Pieterpad


Nederland is een prachtig fietsland. Vanuit onze minicamping bieden we de mogelijkheid een groter deel van Nederland al fietsend te verkennen met behulp van onze speciale haal- en brengservice voor fietsers. Speciaal voor fietsers die het  Fietserpad volgen, hebben wij het aantrekkelijke fietsarrangement – Fietserpad samengesteld!

Het Fietserpad

Het Fietserpad is een prachtig, gevarieerde fietsroute die loopt van Pieterburen in Groningen tot de Pietersberg in Limburg. De bijna 500 km lange route loopt zoveel mogelijk langs het bekende Pieterpad.  Met deze route kunt u op de fiets genieten van het gevarieerde Nederlandse landschap en mooie bezienswaardigheden.

Een deel van deze route loopt dicht bij onze camping en is daardoor goed te combineren met een Drentsheerlijk verblijf wanneer u gebruik maakt van onze haal- en brengservice voor fietsers. Uw fiets nemen wij mee op een fietstrailer waarmee uw fiets zorgvuldig wordt vervoerd.

Speciaal hiervoor hebben wij een aantrekkelijk fietsarrangement voor u samengesteld.

Fietsarrangement -Fietserpad

Voordelig fietsarrangement op rustige camping Drentsheerlijk in Drenthe

Dag 1 – Aankomst

Bij aankomst verwelkomen wij u graag met een kop koffie en een stuk huisgemaakt gebak in ons gezellige koffiehuis.

Dag 2 – Fietstocht van Zuidlaren naar Emmen (64 km, in te korten naar 46 km met start vanuit Rolde)

Op de eerste dag dat u gaat fietsen, brengen wij u met uw fiets naar Zuidlaren. Door het Nationaal Landschap Drentsche Aa fietst u langs Saksische boerderijen over het Balloërveld, een uitgestrekte heide met grafheuvels en een schaapskooi. Vervolgens rijdt u door boswachterij Gieten-Borger. U sluit de route af met een prachtig stuk door de aangrenzende bossen van Schoonloo en Sleenerzand. Wanneer u aangekomen bent in Erm (Bij Emmen) halen wij u met uw fiets weer op.

Dag 3 – Fietstocht van Emmen naar Ommen (72 km, in te korten naar 48  km met eindpunt in Rheeze)

Voor het tweede deel van de fietsroute brengen wij u met uw fiets naar Emmen. Vanuit Erm (bij Emmen) fietst u door natuurgebied Ermerzand langs de rand van het water. De route vervolgt zich naar Coevorden, de oudste stad van Drenthe. Vanuit Drenthe gaat u richting Overijssel, door Hardenberg om te eindigen in Ommen. Hier halen wij u weer op met onze haal- en brengservice voor fietsers.

Dag 4 – Bijkomen en genieten op onze prachtige camping
Rustdag in het fietsarrangement op minicamping Drentsheerlijk in Drenthe

Tijdens de 4e dag van het fietsarrangement kunt u heerlijk rustig aan doen en genieten van onze prachtig gelegen, rustige camping.

Elke dag kunt u verse broodjes bij ons bestellen voor het ontbijt en/of mee te nemen voor de lunch.

Uw (elektrische) fiets kunt u op de camping plaatsen in een overdekte fietsenstalling waar uw elektrische fiets ook kan worden opgeladen.

 

Kosten: € 65,- p.p. (o.b.v. 2 personen bij verblijf in eigen kampeermiddel)

Een fietsarrangement op maat gemaakt

Wilt u dit fietsarrangement combineren met een verblijf in het gezellige chalet of de luxe huurtent neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit fietsarrangement is uit te breiden met meerdere dagen verblijf op onze camping. U kunt er dan voor kiezen om de dagen dat u fietst meer te verspreiden over uw verblijf bij ons. Ook als u kortere etappes wilt fietsen, kunt u dit aangeven.

Het arrangement is dus helemaal aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Al zin om op de fiets te stappen? Neemt u dan snel contact met ons op om dit fietsarrangement te reserveren!