haal- en brengservice voor fietsers bij fiets4daagse arrangement


Fiets4daagse arrangement


Fiets4daagse arrangement met haal- en brengservice

Wilt u genieten van de prachtige routes van de fiets4daagse in Drenthe? Maar wilt u niet steeds hetzelfde stuk van het start-/eindpunt naar de camping fietsen? Onze fietstaxi is de uitkomst!

Van 15 t/m 19 juli 2019 kunt u gebruik maken van het speciale fiets4daagse arrangement op minicamping Drentsheerlijk. U verblijft 4 nachten met uw eigen kampeermiddel bij ons op de camping en wij brengen u en uw fiets/e-bike met onze haal- en brengservice voor fietsers naar het startpunt in Dalen en/of Westerbork. Aan het eind van uw fietstocht halen we u daar weer op.

Arrangement fiets4daagse Drenthe

 

Na afloop kunt u uw fiets op de camping in de overdekte stalling plaatsen met oplaadpunt voor e-bikes.

U kunt in plaats van uw eigen kampeermiddel ook gebruik maken van onze luxe huurtenten of het huurchalet.

De kosten voor dit totale fiets4daagse arrangement zijn slechts € 100,- voor 2 personen bij verblijf in uw eigen kampeermiddel. Wanneer u gebruik maakt van een huuraccommodatie op onze camping betaalt u € 225,-.

Volledig verzorgd verblijf op de camping

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die minicamping Drentsheerlijk te bieden heeft. Uw kampeermiddel staat op één van de grote kampeerplaatsen in de rustige, parkachtig aangelegde camping.

‘s Morgens kunt u terecht in ons gezellige koffiehuis voor verse broodjes en een lekkere kop koffie.

‘s Avonds bereiden wij een eenvoudige maar heerlijke maaltijd voor u voor slechts € 6,50 per persoon. U kunt hiervan genieten op ons sfeervolle terras of op uw eigen plek.

We doen er alles aan om u een heerlijk verblijf te bieden op minicamping Drentsheerlijk tijdens de fiets4daagse in Drenthe!

Uiteraard kunt u het arrangement verlengen met 1 of meer dagen.

U bent bij ons van harte welkom. Reserveer snel voor dit voordelig arrangement.