Kindvriendelijke en rustige minicamping Drenthe


Wie zijn wij?


Amersfoort – Fantastische Kei-Stad

Het verhaal van ons gezin begint in Amersfoort. Hier hebben wij elkaar ontmoet en zijn onze kinderen geboren. We kijken terug op een fijne tijd waarin we gezin, hobby’s en ons (kantoor)werk heel goed konden combineren.

Ons gezin bestaat uit Michel, Tabitha en onze kinderen Eva (16), Sara (14), Nathan (12) en Lisa (12).

In Amersfoort woonden we in een mooie woonwijk. Hier probeerden we al iets van het landelijke leven te realiseren. Het lukte om in onze bescheiden tuin 6 kippen, 2 konijnen en parkieten te houden. Op de garage was een dakterras gemaakt waar we in emmers, speciebakken en plantenbakken onze eigen eten verbouwden.

Waar hebben we nog ruimte voor geiten?

Geitjes op kindvriendelijke rustige boerencamping in Drenthe
We hadden behoefte aan meer leefruimte. Zowel ruimte voor meer dieren en een grotere moestuin, als een minder drukke plaats om te wonen. Hier wilden we dan ook wel veel van kunnen genieten. Niet alleen na het werk in de avonden en in de weekenden; die waren toch al druk met sport en andere leuke verplichtingen.

De oplossing: een mini-camping

Het werd in 2018 onze eigen variant op “Ik vertrek”, ons favoriete programma waarvan we hebben geleerd hoe zaken (vooral niet) moeten. Een prima combinatie met onze jarenlange kampeerervaring, hobby’s en onze kennis uit de banen die we hebben gehad.

Het moest zo zijn dat op precies het juiste moment de voor ons perfecte plek beschikbaar was. Minicamping Drentsheerlijk in Geesbrug past helemaal bij ons. We genieten van de schoonheid van de camping, de rust en ruimte, de prachtige omgeving en de contacten met onze gasten in een prettige sfeer.

Helemaal thuis in Drenthe

We hebben de ruimte en rust gevonden die we zochten. We voelen ons helemaal thuis door de warme ontvangst die we in het gastvrije en behulpzame Geesbrug hebben ontvangen. Naast onze parttime banen runnen we, steeds meer samen met onze kinderen, de camping.

De camping is 20 jaar geleden fantastisch aangelegd. Naast het reguliere (groene) onderhoud, verbeteren en vernieuwen we de camping stap voor stap. We zijn blij dat we merken dat onze gasten zich vrij voelen om met goede ideeën te komen.
Eigenaren van kindvriendelijke minicamping Drenthe

Andere energie

Onze hobby’s zijn ons werk geworden. Dat geeft enorm veel en andere energie. Deze energie gebruiken we om te zorgen dat onze gasten kunnen genieten van een heel mooie camping en daar de vakantie kunnen beleven zoals ze dat graag willen. Als dat lukt, geeft ons dat een blij gevoel.