Charmecamping in Drenthe - duurzame camping in Drenthe

Prachtige charmecamping


Charmecamping in Drenthe

ruimte kampeerplaatsen op charmecamping in Drenthe

Volgens vele gasten van  onze camping zult u niet (snel) een camping vinden die mooier is dan minicamping Drentsheerlijk. Op deze charmecamping in Drenthe wordt u volledig omgeven door natuur en rust, meer dan u zich kunt voorstellen. Alleen dit al maakt deze camping een verblijf meer dan waard.

Volop natuur

biologisch fruit op charme camping in Drenthe

De vele soorten bomen en planten, bloesem, fruit en bloemen. U zit er midden in. De camping wordt zeer goed onderhouden en doet parkachtig aan. Naast het onderhoud krijgt de natuur ook de ruimte om zich zelf te zijn. Zo is er een mooie balans tussen wat de mens wil en het respecteren van de natuur.

De camping van 3,5 hectare en slechts 25 plekken deelt u met tientallen vogels die zich de hele dag door hun prachtige gezang laten horen. Als u ’s avond naar de sterrenhemel kijkt, ziet u de vleermuizen vliegen. Als u goed oplet, ziet u de eekhoorns in de bomen en hoort u de egels ’s avonds ritselen in de struiken.

U kunt heerlijk slenteren over de camping. Terwijl u loopt over de mooie grasvelden en de avontuurlijke paadjes kunt u genieten van al het mooie groen en de prachtige bloemen. De perken, bossages en borders maken elk plekje anders. Tussen al het groen ligt de boomgaard, de grote moestuin, de altijd bloeiende bloementuin en de vele dierenverblijven. Een goed beeld van onze charmecamping krijgt u in de filmpje.

Zeer grote kampeerplaats

Gezellig koffiehuis op natuurcamping in Drenthe

U verblijft op een enorm grote plek met veel privacy en ruimte om u heen. Op veel plekken kijkt u niet tegen andere caravans aan maar tegen ruimte en groen. De auto’s staan op de parkeerplaats. Voor uw caravan of tent komt u heerlijk tot rust.

In het koffiehuis gaat de natuur verder. Van alles wat de camping voort brengt maken we lekkere en gezonde dingen. Appeltaart, jam, siropen, honing en nog veel meer. Alles biologisch en waar mogelijk vragen we de natuur zelfs een handje te helpen om zich zelf nog mooier en gezonder te maken.

Omgeving

Als u buiten de camping gaat kijken, zult u zien dat u heerlijk kunt fietsen en wandelen door de prachtige natuur. Bos, heide en weiland wisselen elkaar af en zijn omgeven door de oude veenkanalen. Op verschillende plekken vindt u in kleine dorpen knusse boerderijwinkels waar u terecht kunt voor groente, vlees en zuivel. Hier vindt u meer informatie over de omgeving van onze prachtige natuurcamping.

Reserveren op charmecamping in Drenthe

Als dit de camping is waar u naar op zoek bent, reserveer dan een plek. Bent u nieuwsgierig geworden, kunt u het eigenlijk niet geloven of wilt u het gewoon met eigen ogen zien. U bent van harte welkom.

Ervaar camping Drentsheerlijk zelf en kom genieten!