Camping zonder honden in Drenthe


Minicamping Drentsheerlijk is een gastvrije en rustige kleine camping met uitstekende faciliteiten, waaronder een keurig sanitairgebouw. Honden zijn niet toegestaan op onze camping in Drenthe gedurende het hele seizoen. Kortom een heerlijke hondenvrije camping in Drenthe om te kamperen en tot rust te komen.

Het oppervlakte van de camping is met 3,5 hectare groot voor een minicamping. We hebben echter slechts 25 plekken. Hierdoor zijn de plekken erg groot. Daarbij zijn deze ruime plekken omgeven door groenstroken. Op de plattegrond kunt u zien hoe de camping is opgezet.

Genieten van de natuur camping zonder honden in Drenthe

Volop natuur op de camping

De auto- en hondenvrije camping ademt de natuur in al haar facetten. Het is prachtig groen door tientallen soorten bomen en planten. U ziet en proeft wat de grond aan eten voortbrengt in de moestuin. De vele fruitbomen- en struiken geven prachtige bloesem en vruchten.

 
 
 

 

 

Prachtige omgeving

In de bossen en weilanden dicht bij de camping kunt u volop wandelen en fietsen. Op deze manier geniet u van de prachtige natuur afgewisseld met de gezellige Drentse dorpen. U kunt hiervoor gebruik maken van de fiets- en wandelknooppunten routes die direct langs de camping lopen.

Kindvriendelijk

Ook voor kinderen is onze hondenvrije minicamping in Drenthe een heerlijke en veilige plek om de vakantie door te brengen. Zij vermaken zich prima in de schaduwrijke grote speeltuin of bij de speelgelegenheden die op de verschillende velden zijn te vinden. Tijdens het spelen hoeven zij niet bang te zijn voor honden.

Rust en ruimte op minicamping Drentsheerlijk

Camping zonder honden

Doordat wij een hondenvrije camping in Drenthe zijn, wordt uw verblijf op de prachtige camping niet verstoord door honden. Er zijn dus geen blaffende honden op de camping en u wordt dus niet opgeschrikt door enthousiast spelende honden.

Honden van bezoekers zijn ook niet toegestaan.

Enthousiast geworden?

Bent u op zoek naar een hondenvrije minicamping in Drenthe. Dan kunnen wij u een mooie en rustige plek aanbieden. U kunt direct reserveren. U bent van harte welkom bij ons!